&Drape søger en sej praktikant

 

Lær en masse

Vil du være del af en sjov og kreativ rejse? Vi søger en sej og smilende praktikant, som har lyst til at være en aktiv del af et ungt team med store ambitioner og vokseværk. Vil du lære en masse, sætte dit eget præg og prøve kræfter med kommunikations- og marketingsstrategi, digitale medier, influencere, ideudvikling og iværksætteri så kig med her.

Bliv aktiv del af teamet

Du har mod på at byde ind med ideer, lyst at lære en masse og være en aktiv del teamet. Du vil få ansvar, egne opgaver og hands-on erfaring med bl.a. trendspotting,  kreativ brainstorming og ideudvikling, kommunikationsstrategi, digital marketing på sociale medier, pressemeddelelser, influencerstrategi, kundehåndtering, projektkoordinering og content produktion. Vi tilbyder en nysgerrig og uformel startup-stemning med højt til loftet og store ambitioner. Du indgår i øjenhøjde med founderne og får lov til at sætte et stort præg på opgaverne, hvis det ønskes.

Du er:
·      Nysgerrig, har gåpåmod og lyst til at lære en masse
·      Struktureret og detaljeorienteret
·      God til at have flere bolde i luften på én gang og trives med en afvekslende hverdag
·      Glad og positiv
·      Evt. interesseret i interiør og mode.
Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation, marketing, digitale medier, design og lignende.

Det praktiske

Arbejdstiden er fuldtid/deltid på Frederiksberg C. Opstart august/september 2019 (fleksibel). Praktikken skal have minimum 3 måneders varighed.

Send en mail med CV og 10 linier om, hvorfor du skal være vores nye praktikant. Deadline 20. maj 2019. Vi indkalder til samtaler løbende. Kontakt Julie Vendal for spørgsmål 30257171.