&Drape gardiner

Gardiner syet efter mål
inkl. gardinstang/skinne, fri fragt og styling-råd

&Drape gør det nemt for dig at bestille flotte, skræddersyede gardiner. Med få klik får du flotte &Drape gardiner syet efter mål leveret direkte til døren. Og alt følger med - også gardinstang/skinne, hægter og ringe - så dine gardiner er lige til at hænge op derhjemme og pynte. Helt enkelt.

Vi har nøje udvalgt vores gardinkollektion med fokus på æstetik og kvalitet. Alle vores gardiner syes efter dine mål, så de passer perfekt til dine vinduer og rum.

&Drape’s stofkvaliteter er fra Nordens førende gardinstofproducenter med over 25 års erfaring i tekstilproduktion til gardiner. Vores gardiner bliver skræddersyet i hånden på vores danske systue i Polen og leveres direkte til dig indenfor 21 hverdage.


Sådan gør du:

icons-midnight-blue-01.png

 

1. Vælg gardinstof

Vi har gjort det enkelt for dig, og tilbyder en gardinkollektion skåret ind ti benet. Vi har nemlig nøje udvalgt de gardintekstiler, som vi synes er allerflottest og i bedst kvalitet til dine gardiner og det moderne hjem. Du skal bare vælge din favorit i vores gardinkollektion. Vi hjælper med gardinstylingråd ift. dit rum og indretning, hvis du har brug for vejledning.


icons-midnight-blue-02.png

 

2. Vælg gardinfarve & stang / skinne

Vælg mellem mange flotte farver til gardin og gardinstang /-skinne i vores kollektion. Alle &Drape’s gardiner kommer med wavebånd, sikrer det smukke bølgede look og gør det muligt at hænge dine gardiner på både skinne og stang.


icons-midnight-blue-03.png

 

3. Vælg gardinhøjde

Alle vores gardiner er syet efter mål, så nu er det slut med for lange eller korte gardiner. Du bestemmer gardinhøjden og giver os dine mål. Op til 21-28 hverdage senere modtager du skræddersyede gardiner, der passer perfekt til dit vindue.

Har du brug for specialmål skriv til os og vi hjælper.

Se "Måleguide" for korrekt opmåling af din gardinhøjde.

 


Skræddersyede gardiner
fra 1.949 kr. per vindue
inkl. gardinstang/skinne og fri fragt.

Kontakt os for styling-råd og vejledning til hvilke gardiner, der passer til dit hjem og indretning. Send en mail med et billede af dit rum til drape@anddrape.com.

Ønsker du hjemmebesøg? Kontakt os for et styling- og opmålingsbesøg.