Professionelle

Gardinstylingrådgivning erhverv/professionelle

&Drape skaber stemning med skræddersyede gardiner til private og professionelle rum. &Drape samarbejder tæt med arkitekter, indretningsdesignere, entreprenører og erhverv i DK og udland, og hjælper fra start til slut med en skræddersyet gardinstylingløsning tilpasset dit specifikke projekt, DNA, rum og indretningsdrømme.

&Drape laver skræddersyede gardinstylingløsninger til små og større byggeprojekter, kontorer, residential, retail, showrooms, restauranter, hospitality, museer og co-work spaces i DK og udland.

&Drape varetager og projektleder hele gardinstylingprocessen fra tidlig tegning- og byggestadie og gardindesign oplæg til montering og sidste touch med gardiner i et indretningsprojekt. &Drape har et stort bagland af tekstil- og skinneleverandører, systuer og montørteams i ind- og udland for at løse små og store projekter agilt og med bedste skræddersyede løsning hver gang.


Vi sætter en ære i at gøre det enkelt for dig at få smukke skræddersyede gardiner, der er skræddersyet til dit specifikke projekt og DNA, og som gør en stor forskel i indretningen. Derfor tilbyder &Drape en nøje kurateret gardinkollektion med fokus på æstetik og kvalitet.


Kontakt os for gardinstylingoplæg og designmøde onsite eller i vores showroom ved Marmorkirken.

- Se vores kontraktkollektion her

- Se udvalgte cases her

- Kontakt os hi@andrape.com // generel +45 60514919

// Salgsdirektør Trille Vig +45 27120894


Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram