Om &Drape gardiner

 
Portræt

 

Skaber stemning med gardiner syet efter mål

&Drape skaber stemning i private, professionelle, offentlige rum med skræddersyede gardiner.

For os er gardiner meget mere end blot funktion. De rette gardiner i den helt perfekte kvalitet og nuance kan skabe en ønsket stemning og følelse, komplementere forskellige facetter af personlighed og reflektere det smukke dagslys i et rum.

&Drape’s koncept gør det enkelt for dig at få smukke skræddersyede gardiner. Vi har nøje udvalgt vores gardinkollektion med fokus på æstetik og kvalitet. Alle vores gardiner syes efter dine mål, så de passer perfekt til dine vinduer og rum.

I den traditionelle gardinbranche er skræddersyede kvalitetsgardiner dyre. Alternativet er billigere, færdigsyede gardiner. Men ofte betyder det et kompromis med kvaliteten, længden og udseendet. Vi besluttede derfor en sommerdag, at starte &Drape og udfordre den traditionelle gardinbranche. Hos &Drape har vi sparet det fordyrende mellemled, lager, butik og gardinbussen væk. I stedet er vi gået online og direkte fra gardinproducenten og til dit vindue for at holde priserne nede. Resultatet er dansk-designede kvalitetsgardiner syet efter dine mål – til gode priser. Enkelt at bestille, og lige til at sætte op i dit vindue, for alt følger med. Også gardinstangen/skinnen og gratis styling-rådgivning.

Gardinstyling og rødder i gardinfamilie

Bag &Drape står de to veninder Julie Vendal og Nadia Al Zagir Balling. Med en baggrund i design og rødder i en gammel gardinfamilie, der har lavet gardiner siden 1960, repræsenterer &Drape en moderne og kurateret æstetisk tilgang til skræddersyede gardiner.

Julie har rødder i en gammel familie, der har lavet gardiner siden 1960, og hun har derfor været omgivet af dygtige og passionerede gardinfolk og smukke gardiner siden barnsben. Hvilket også ses i Julies eget hjem, som er fyldt med gardiner og tekstiler, og som har været vist i danske boligmagasiner. Julie har derudover en baggrund indenfor interiør og livsstil i reklamebranchen.

Nadia har en kreativ baggrund indenfor mode og design i PR- og reklamebranchen, og en mor, der har givet Nadia en stor passion for boligindretning, godt håndværk og smukke tekstiler.

Sammen udgør vi &Drape, og vi elsker hvad smukke gardiner kan gøre for dit hjem og stemningen.