In The Line gardiner (1 sæt) fra 2.599 kr. inkl. stang/skinne

In The Line gardiner (1 sæt) fra 2.599 kr. inkl. stang/skinne

from 1,599.00

Skab stor effekt i indretningen og skab en personlig stil med disse smukke stribede gardiner designet af Idestrup for &Drape.

Kollektionen består af fine stribede gardiner i to farveversioner:
• Midnight Blue med accent af Sandy Beige og Dusty Blue.
• Mustard Yellow med accent af Midnight Blue og Sandy Beige.

Tilvalg: Mørklæggende foring til soveværelset kan tilvælges, giver lysdæmpende effekt og luksuriøs finish.

Matchende puder kan tilkøbes - lanceres snart.

Gardinstang/skinne:
 Alle vores gardiner syes med wavebånd for et smukt bølget look og kan hænge på både stang eller skinne. Vælg mellem en sort, hvid, messing eller stål gardinstang, der er moderne og enkel. Eller vælg en enkel, diskret hvid loftskinne eller vægskinne.

Hvis du allerede har stang/skinne, kan du selvfølgelig købe vores gardiner uden dette. 

Har du brug for gardiner bredere end 2 x 140 cm., så kontakt os for specialmål på drape@anddrape.com.

P.s. Hvis udsolgt er leveringstiden lidt længere end de normale 21 hverdage, da det er et limited designsamarbejde. Men vi lover de smukke striber er værd at vente på… Vi giver besked hvis udsolgt.

Vælg gardinfarve:
Vælg stang:
Quantity:
Vælg gardinlængde og læg i kurv

&Drape tip: Hvis du har brug for at skabe et mørkere soveværelse, anbefaler vi, at du tilkøber gardinerne med mørklæggende foring, der dæmper dagslyset og gør dit soveværelse mørkere.

Yderligere info:

  • Et sæt gardiner består af to gardinlængder med wavebånd med hægter til at hænge gardinerne på de medfølgende ringe og gardinstang eller gardinskinne. Wavebånd sikrer et flot look og ensartet look med flotte bølger og læg. Sidesøm og bundsøm for flot finish.

  • Bredde: 2 x 140 cm. Dvs. et sæt gardiner består af to gardiner af hver 140cm. De kan dække en bredde op til 160 cm. Kontakt os for andre mål til bredere og større vinduer, nybyg, terrassedøre mv., og vi finder en løsning til dig til &Drapes gode priser.

  • Længde: Gardinerne er skræddersyet i hånden efter dine mål af dygtige, erfarne og søde syersker på vores danske systue i Polen. (sket syes indenfor 14 hverdage)

  • 100 % bomuld med trykte striber, vævet i Italien. Striber trykt på forside, enkel hvid vævet bagside.

  • Vedligeholdelse: Vi anbefaler, at gardinerne jævnligt bankes for støv. Alternativt ved pletter eller røglugt, kan gardinet renses eller håndvaskes i lunkent vand. Når gardinet er vasket, hænges det vådt op og tørrer direkte på gardinstangen. Må ikke tørretumbles.

  • Gardinstang: 100% stål. Stangen kan trækkes ud og forlænges, længde fra 120 cm - 200 cm. Matchende ringe, skruer og beslag til ophæng medfølger.

  • Gardinskinne: 100% stål. Skinnen tilpasses dit mål. Send en mail med dette mål ved ordre. Hægter til ophæng af gardinet på skinne medfølger.