Garderobeforhæng på specialmål - kontakt os for pris - fra 1.899

Garderobeforhæng på specialmål - kontakt os for pris - fra 1.899

0.00

Skab en flot og praktisk opbevarings- og garderobeløsning og rumdeler med vores Garderobeforhæng syet efter dine mål. Gør din garderobe til en smuk del af rummet og skjul nemt hylder, opbevaring og diverse rodede sager. Kan i syes i &Drape’s Velvet, Rustic eller Transparent-gardinkollektioner - du vælger. Syes efter dine mål og behov. Kontakt os for pris og bestilling på drape@anddrape.com

Du kan brug garderobeforhænget sammen med eksempelvis IKEA’s standard skabselementer bagved. Eller giv dit nuværende klædeskab en flot og enkel update i stedet for låger.

Garderobeforhænget kommer med en enkel og diskret hvis loftskinnen, så du opnår et smukt gulv til loft look.

Quantity:
Send os en mail for pris

HANG tip: Garderobeforhænget kan også bruges som en smuk rumdeler til at give stemning, en stor visuel effekt og forbedre akustikken i eksempelvis store stuer, køkken/alrum og kontormiljøer. 

Yderligere info:

  • Et garderobeforhæng kommer med wavebånd med hægter til at hænge gardinet på den medfølgende gardinskinne. Wavebånd sikrer et flot look og ensartet look med flotte bølger og læg og at forhænget automatisk folder flot på plads, når trukket for. Sidesøm og bundsøm/overlock for flot finish. 

  • Bredde: Garderobeforhænget skræddersyes efter dine mål, så det passer perfekt til rummet og dit behov. Kontakt os og vi finder en løsning til dig til &Drapes gode priser.

  • Længde: Gardinerne er skræddersyet i hånden efter dine mål af dygtige, erfarne og søde syersker på vores systue i Polen og leveres indenfor 14-29 hverdage.

  • Syes i Velvet, Transparent eller Simplicity. 100 % kvalitetspolyester, der sikrer at gardinet ikke krøller og forbliver flot.

  • Vedligeholdelse: Vi anbefaler, at gardinet jævnligt bankes for støv. Alternativt ved pletter eller røglugt, kan gardinet maskinvaskes på 30° finvask-program. Når gardinet er vasket, hænges det vådt op og tørrer direkte på gardinstangen. Må ikke tørretumbles.

  • Gardinskinne: 100% stål. Skinnen tilpasses dit mål. Hægter, stoppere, samlere og beslag til ophæng af gardinet på skinne medfølger.