Rustic - Shaded White (1 sæt) 2.199 kr. inkl. stang

Rustic - Shaded White (1 sæt) 2.199 kr. inkl. stang

from 2,049.00

Vi elsker det simple look. Disse tidsløse Rustic-gardiner giver dit rum et hyggeligt og moderne, enkelt udtryk. De smukke gardiner i diskrete farver komplementerer enhver indretning.

Gardinstang/skinne: Alle vores gardiner syes med wavebånd for et smukt bølget look og kan hænge på både stang eller skinne. Vælg mellem en sort, hvid, messing eller stål gardinstang, der er moderne og enkel. Eller vælg en enkel, diskret hvid loftskinne eller vægskinne.

Hvis du allerede har stang/skinne, kan du selvfølgelig købe vores gardiner uden dette. 

Har du brug for gardiner bredere end 2 x 140 cm., så kontakt os for specialmål på drape@anddrape.com.

Vælg stang:
Quantity:
Vælg gardinlængde og læg i kurv

&Drape tip: Tilføj ekstra længde til gardinerne og lad gardinerne slæbe langs gulvet for at få en lækker lounge stemning. Eller lad gardinerne svæve lige over gulvet for at opnå et rent look.

&Drape tip: Rustic gardinerne er også gode, hvis du har brug for at minimere og skærme for sollys i lyse rum, hvor du ser TV eller bruger computeren.

Yderligere info:

  • Et sæt gardiner består af to gardinlængder med wavebånd med hægter til at hænge gardinerne på de medfølgende ringe og gardinstang eller gardinskinne. Wavebånd sikrer et flot look og ensartet look med flotte bølger og læg. Sidesøm og bundsøm for flot finish. (Gardinerne kan også anvendes sammen med kroge til loftsskinne - dette medfølger ikke).

  • Bredde: 2 x 140 cm. Dvs. et sæt gardiner består af to gardiner af hver 140cm. De kan dække en bredde op til 160 cm. Kontakt os for andre mål til bredere og større vinduer, nybyg, terrassedøre mv., og vi finder en løsning til dig til &Drapes gode priser.

  • Længde: Gardinerne er skræddersyet i hånden efter dine mål af dygtige, erfarne og søde syersker på vores danske systue i Polen. (sket syes indenfor 14 hverdage)

  • 100 % kvalitetspolyester, der sikrer at gardinerne ikke krøller og forbliver flotte

  • Vedligeholdelse: Vi anbefaler, at gardinerne jævnligt bankes for støv. Alternativt ved pletter eller røglugt, kan gardinet maskinvaskes på 30° finvask-program. Når gardinet er vasket, hænges det vådt op og tørrer direkte på gardinstangen. Må ikke tørretumbles.

  • Gardinstang: 100% stål. Stangen kan trækkes ud og forlænges, længde fra 120 cm - 200 cm. Matchende ringe, skruer og beslag til ophæng medfølger.

  • Gardinskinne: 100% stål. Skinnen tilpasses dit mål. Send en mail med dette mål ved ordre. Hægter til ophæng af gardinet på skinne medfølger.