Gardinstyling-stil

Klassisk & herskab - smalt look

Trin 1: mål bredden
Mål bredden af vinduet. For et smalt, klassisk look mål fra yderkarm til yderkarm og tilføj 20-50 cm i hver side af vinduet, så gardinerne kan parkeres foran væggen og ikke tager for meget lys foran vinduet, når de er parkeret i siderne. Dvs. har du målt bredden til 155 cm, skal du indtaste mellem 185cm og 205 cm.

Trin 2: mål højden
Loftskinne - anbefales: Mål højden fra gulv til loft. Mål højden 2-3 steder og angiv det laveste og højeste mål til os.

Vægskinne: Vægskinne anbefales hvis eks. meget dyb stuk, skrå lofter mv. Vægskinne: Mål højden fra gulv til lige under loft/under dér, hvor loft/stukken starter. Mål højden 2-3 steder og oplys det laveste og højeste mål til os.

Se indretning med gardiner i klassisk herskab her

Gardinstyling-stil

Nybyg, funkis & rene linier

Trin 1: mål bredden
Mål bredden fra væg til væg for et smukt, bredt look, der understreger rummeligheden visuelt. Hvis flere vinduer i eks. nybyg - kan vi lave en lang skinne, der går forbi flere vinduer for et smukt væg til væg look.

Trin 2: mål højden
Loftskinne - anbefales: Mål højden fra gulv til loft. Mål højden 2-3 steder og oplys det laveste og højeste mål til os.

Indretningsstil

Foldegardin & rullegardiner

Trin 1: mål bredden
Mål vinduets bredde inde i vinduesrammen/nichen, mål fra inderkarm til inderkarm. Mål bredden tre steder: helt øverst, i midten og i bunden. Oplys det mindste mål.

Trin 2: mål højden
Mål vinduets højde inde i vinduesrammen/nichen. Mål fra vinduets/vindueskarmens bund til top. Mål højden 2 steder og oplys det laveste og højeste mål til os.

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram