Montering

Vi guider dig gennem monteringen

Når du har modtaget dine nye skræddersyede gardiner og skinner, er du klar til at hænge gardinerne op. Vi guider dig sikkert og enkelt gennem monteringen, så du nemt og enkelt selv kan hænge gardinerne op, som mange andre kunder gør. Følg vores videoguides for at få dine gardiner og skinner smukt op at hænge. Alt hvad du skal bruge for at hænge din nye &Drape gardiner følger med gardinerne og skinnerne. Det eneste, du selv skal sørge for er skruer, som passer til dine vægge/lofter, samt boremaskine og tommestok.

Vælg den type skinne/ophæng du ønsker at montere og vi guider nedenfor. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Følg vores videoguides her.

Gardiner

Ophængning af gardiner - dybe wavesbølger

Når du har monteret din skinne (se video for din skinnetype), så klik her og se hvordan du hænger dine gardiner smukt op på skinnen, så du får det smukke bølgede waveslook.

Loftskinne (520)

Montering af loftskinne (520)

Loftskinner skal monteres i loftet med ca. 7 cm afstand fra vinduet/væggen/stukken, så der er plads til gardinets bølger. De medfølgende beslag glides på skinnen og fordeles med ens mellemrum på skinnen. De to yderste beslag monteres ca. 10 cm inde på skinnen i hver sin ende af skinnen. De resterende beslag skal fordeles ligeligt på skinnens længde og placeres med ca. 60 cm. mellemrum. Beslagene til skinnen monteres fast i loftet. Typen af skrue vælger du, så den passer til materialet i dit loft, som du skruer skinnen fast i. Spørg dit byggemarked, hvis i tvivl.

Montering af dobbeltlag: Hvis dobbeltlag gardiner med to separate loftskinner, så skal inderste loftskinne 1 monteres i loftet med 5 cm afstand fra vinduet/væggen/stukken og yderste skinne 2 monteres i loftet med 11 cm afstand til den inderste loftskinne (dvs. 16. cm afstand fra vinduet/væggen/stukken).

Klik her og se hvordan du monterer din loftskinne.

Premium Loftskinne (2001)

Montering af premium loftskinne

Loftskinner skal monteres i loftet med ca. 7 cm afstand fra vinduet/væggen/stukken, så der er plads til gardinets bølger. De medfølgende beslag klikkes på skinnen og fordeles med ens mellemrum på skinnen. De to yderste beslag monteres ca. 10 cm inde på skinnen i hver sin ende af skinnen. De resterende beslag skal fordeles ligeligt på skinnens længde og placeres med ca. 60 cm. mellemrum. Beslagene til skinnen monteres fast i loftet. Typen af skrue vælger du, så den passer til materialet i dit loft, som du skruer skinnen fast i. Spørg dit byggemarked, hvis i tvivl.

Montering af dobbeltlag: Hvis dobbeltlag gardiner med to separate loftskinner, så skal inderste loftskinne 1 monteres i loftet med 5 cm afstand fra vinduet/væggen/stukken og yderste skinne 2 monteres i loftet med 11 cm afstand til den inderste loftskinne (dvs. 16. cm afstand fra vinduet/væggen/stukken).

Klik her og se hvordan du monterer din loftskinne.

Premium Vægskinne (2001)

Montering af premium vægskinne

Vægskinner monteres på de medfølgende vægvinkler/vægbeslag. De to yderste vægbeslag monteres, så de er placeret ca. 5-8 cm inde i hver ende af gardinskinnen, mens de resterende vægvinkler/vægbeslag fordeles ligeligt på skinnens længde og placeres med ca. 60 cm mellemrum. Vægvinklerne/vægbeslagene til skinnen monteres fast på væggen og typen af skrue skal passe til materialet af dine vægge, som du skruer skinnen fast i. Spørg dit byggemarked, hvis i tvivl. Når vægvinklerne/vægbeslagene er skruet i væggen skrues plastbeslagene på hver vægvinkel og skruen spændes til, så skinnen kan klikkes på.

Klik her og se hvordan du monterer din vægskinne.

Samleled

Montering af samleled til skinne

Klik her og se hvordan du monterer dit samleled, så du kan samle to eller flere gardinskinner, hvis bestilt dette.

Foldegardin

Montering af foldegardin

Foldegardinerne kan væg eller loftmonteres. Husk at hænge det, så det går fri for evt. vindueskroge og vridere.

Klik her og se hvordan du monterer dit foldegardin.

Bambusgardin

Montering af bambusgardin

Klik her og se hvordan du monterer dit bambusgardin.

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram