Montering

Vi guider dig gennem monteringen

Alt hvad du skal bruge for at kunne montere din nye &Drape gardinskinne følger med i pakken. Du får altså medsendt det antal loftbeslag - og hvis du har en vægskinne, også de vinkler inkl. dækkapper - samt wavestoppere, som du skal bruge til din skinne. Det eneste, du selv skal sørge for, er skruer som passer til din væg eller dit loft samt boremaskinen.

Vi hjælper dig gennem monteringen af dine nye gardiner. Følg vores videoguides her.

Loftskinne

Montering af loftskinne

Loftskinner skal monteres i loftet med ca. 7-8 cm. ud fra vinduet/væggen, så der er plads til gardinets bølger. De medfølgende beslag klikkes eller glides på skinnen og fordeles med ens mellemrum på skinnen. De yderste beslag monteres ca. 10 cm inde på skinnen. De resterende beslag skal fordeles ligeligt på skinnens længde og placeres med max 50-60 cm. mellemrum. Beslagene til skinnen monteres fast i loftet med en skrue og rawplug. Typen af skrue vælger du, så den passer til materialet i loftet, som du skruer skinnen fast i.

Klik her og se hvordan du monterer din loftskinne.

Vægskinne

Montering af vægskinne

De yderste vægbeslag til skinne monteres, så det svarer til at der er 5-8 cm inde på gardinskinnen, mens det sidste beslag placeres i midten af skinnen. Beslagene til gardinskinnen monteres fast på væggen med en skrue og rawplug. Typen af skrue vælger du, så den passer til materialet på væggen, som du skruer beslaget fast i.

Når vægbeslagene sidder fast klikker eller glides de små loftbeslag på skinne, hvorefter loftbeslagene skrues på de enkelte vægbeslag og skruen spændes til, så skinnen sidder fast på vægbeslaget.

Klik her og se hvordan du monterer din vægskinne.

Foldegardin

Montering af foldegardin

Klik her og se hvordan du monterer dit foldegardin.

Bambusgardin

Montering af bambusgardin

Klik her og se hvordan du monterer dit bambusgardin.

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram