Besøg i showroom

Drop in & 1:1 møder

Showroom drop in
Til dig, der vil kigge forbi og udforske vores gardinkollektion og opleve gardinerne og kvaliteten live. Vi står klar til at vise dig kollektionen og hjælpe med svar på generelle gardinstyling-spørgsmål: Tilmeld dig her

Showroom 1:1 stylingmøde ved flere rum
Til dig, der skal bruge &Drape gardiner til mere end 6+ vinduer/større projekter. Book et uddybende 1:1 stylingmøde i showroom eller uddybende møde online på FaceTime, hvor vi har sikret dedikeret tid til at gennemgå hele dit projekt og hjælpe med konkrete stylingråd og vejledning til den gardinstyling-løsning, der passer bedst til dine rum og indretning. Efter 1:1 stylingmødet er får du tilbud på dine nye smukke gardiner.

Book et møde med os her

Hjemmebesøg stylingmøde ved +200 m2
Ønsker du gardiner til dit private hjem på +200 m2, kommer vi på besøg hjemme hos dig. Efter stylingmødet er får du tilbud på dine nye smukke gardiner.

Kontakt os på hi@anddrape.com for gardindesignmøde.


Grundet vi er et gardinstudio med begrænsede team-ressourcer, kan vi pt. kun tilbyde 1:1 showroom-møder til privatkunder med gardinbehov til over 6+ vinduer/større projekter og opmåling med montøren +3 vinduer.

Erhverv/professionelle
Kontakt os for 1:1 styling-projektmøde i showroom eller onsite her.

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram