Vi sender med glæde 5 stk. gratis stofprøver hjem til dig

Transparent

Luk lyset ind med de lette Transparent-gardiner i lyse, neutrale nuancer for et tidsløst moderne udtryk. Transparent har en smuk struktur og for et naturligt stofligt udtryk. Transparent-gardinerne bløder lyset op og skærmer let af for direkte solskin, varme og indkig, samtidig med du får masser af dagslys ind i rummet og stadig kan ane udsigten.

Transparent er en af vores yndlingskvaliteter til opholdsrum som stuer og køkkenalrum. Brug også som enkle, lette rumdelere og forhæng foran glas-skillevægge. I soveværelset sammensættes Transparent med et tykkere ydergardin som Rustic, Moon eller Velvet for en elegant, tidløs hotelstemning.

Læs mere

Haze

De helt florlette og gennemsigtige Haze-gardiner filtrerer smukt dagslyset og toner udsigten og rummet i gardinets nuance, så du får en drømmende poetisk stemning. Haze-kollektionens forfriskende stoflige udtryk og farver leger smukt med solens stråler og ændrer på fin vis intensitet i løbet af dagen. Vælg din yndlingsfarve blandt den farverige kollektion eller sammensæt 2 nuancer på samme skinne for et legende, changerende farveflow. 

Brug Haze som stemningsgardiner i opholdsrum og som en lette, effektfulde rumdelere. I soveværelset sammensættes Haze med et tykkere ydergardin som Rustic, Moon eller Velvet for en legende smuk stemning. 

Læs mere

Rustic

Vi elsker det enkle look. De smukke, tidsløse Rustic-gardiner i enkle farver komplementerer enhver indretning. Den diskrete twotone-vævning tilføjer dybde samtidig et enkelt, ensfarvet rent udtryk set på afstand.

Brug Rustic til et mere afskærmende valg i opholdsrum som stuer og køkkenalrum. Gardinernes flotte tunge fald gør dem også velegnede som stemningsfulde rumdelere og garderobeforhæng. Sammensæt Rustic med et tyndere let indergardin som Airy og Haze for en luksuriøs tidløs hotelstemning i soveværelset.  

Tilvalg: Ønskes et mørkere soveværelse anbefaler vi at tilføje mørklæggende rullegardin bagved eller vælg Moon-kollektion med et lignende udtryk, men mere mørklæggende effekt.

Læs mere

Velvet

Bløde, tidsløse velourgardiner skaber en underspillet luksuriøs, elegant og hyggelig stemning. Velvet gardinerne har et smørblødt touch, tungt fald og en lille anelse shine, som smukt reflekterer lyset og tilføjer dybde. Findes i en bred palette af neutrale og nøje udvalgte farvede nuancer, der komplimenterer enhver indretning og vægfarve.

Brug Velvet-gardinerne i stuer og soveværelser for et smukt, varmt, elegant udtryk. Gardinernes tunge fald gør dem også velegnede som garderobeforhæng. Sammensæt Velvet med et tyndere let indergardin som Airy og Haze for en luksuriøs hotelstemning i soveværelset.  

Læs mere

Airy - nyhed

Luk lyset ind og skab en drømmende stemning med florlette Airy-gardiner, der danser i vinden. Med et tidløst, enkelt og let udtryk og matte, glatte bomuldsfeel komplimenterer Airy smukt de fleste rum og indretninger. Vælg din yndlingsfarve blandt de mange fine neutrale og nøje udvalgte, tidløse farvede toner. Airy-kollektionen bløder lyset op og skærmer let af for direkte solskin, varme og indkig, samtidig med du får masser af dagslys ind i rummet og stadig kan nyde udsigten. 

Brug Airy til opholdsrum som stuer og køkkenalrum, som stemningsfulde rumdelere og foran glas-skillevægge. I soveværelset sammensættes Airy med et tykkere ydergardin som Rustic, Moon eller Velvet for en luksuriøs tidløs hotelstemning.

Læs mere

Shiny Satin

NB: Nogle farver er udsolgt pt. og derfor lidt længere leveringstid på Shiny Satin.
Shiny Satin-gardinerne tilfører en underspillet, smuk elegance og et overraskende element i indretningen. Lyset reflekteres smukt på de skinnende nuancer og den blanke overflade giver et silke-satin udtryk.

Brug Shiny Satin-gardinerne i stuer og soveværelser for et underspillet luksuriøst og legende dramatisk udtryk. Brug også Shiny Satin som smukke, effektfulde garderobeforhæng og rumdelere.

Læs mere

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram