Vi sender med glæde 5 stk. gratis stofprøver hjem til dig

Transparent

Luk lyset ind med de florlette Transparent-gardiner i lyse nuancer for et tidsløst moderne og enkelt udtryk. Transparent-gardinerne skærmer let af for direkte solskin, varme og indkig, samtidig med du får masser af dagslys ind i rummet og stadig kan nyde udsigten.

Læs mere

Haze

De lette og gennemsigtige Haze-gardiner filtrerer lyset og toner udsigten, så rummet får en drømmende stemning. Vælg din yndlings-nuance - eller sammensæt flere farver for et legende udtryk.

Læs mere

Rustic

Vi elsker det enkle look. De smukke, tidsløse Rustic-gardiner i enkle farver komplementerer enhver indretning. Den diskrete twotone-vævning tilføjer dybde samtidig et enkekt, ensfarvet rent udtryk, set på afstand. Gardinernes flotte tunge fald gør dem også velegnede som rumdelere og garderobe/vægforhæng.  

Tilvalg: Foring til soveværelset kan tilvælges, for lysdæmpende effekt.

Læs mere

Velvet

Bløde, tidsløse velourgardiner skaber en underspillet luksuriøs og hyggelig hotelstemning. Findes i en bred palette af farverige, gyldne og støvede nuancer, der komplimenterer enhver indretning og vægfarve. Brug Velvet-gardinerne som rumdelere, forhæng og ved vinduerne for et smukt varmt udtryk.

Læs mere

Shiny Satin

Shiny Satin-gardinerne tilfører en underspillet, smuk elegance og et overraskende element i indretningen. Lyset reflekteres på de skinnende nuancer og den blanke overflade giver et silke-satin udtryk. Brug også Shiny Satin gardiner som smukke, dramatiske garderobeforhæng og rumdelere.

Læs mere

Hør

Smørbløde hør-gardiner i smukke nuancer med det helt rigtige fald og naturlige, stonewashed krøllede look. Den 100% hør gardinkollektion, vævet i Italien giver dit rum et luksuriøst, moderne og naturligt udtryk og fås i udvalgte smukke nuancer.

Læs mere

Få mere inspiration og stylingråd på vores Instagram